• Adem en klank

    Adem en klank

Adem en Klanktherapie

Adem en Klanktherapie

Ik help je om je persoonlijke stem te ontdekken en te ontwikkelen, en je bewust te worden van je adem. Bewuster ademen betekent meer kunnen ontspannen. We gaan op zoek naar je eigen klank en je zult verwonderd zijn over wat het je brengt, en hoeveel je eraan kunt hebben op andere momenten in je leven. Hoeveel inzicht en ruimte het geeft en hoe dat kan bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling.
Probeer eens een adem- en/of klanksessie en ervaar de ontspanning. Je zult je bevrijd of opgelucht voelen, met meer ademruimte. Je zult ook verrast zijn hoe eenvoudig het is om met overgave en aandacht te ademen en/of te klinken en hoe gemakkelijk je dat op die manier overal zelf kunt oefenen en toepassen.
Adem en klank voor kinderen.

Adem en klank voor kinderen.

Deze tijd is een uitdaging, voor zowel volwassenen als kinderen.
Kinderen hebben een vol programma, hun dagen zijn vaak van de vroege ochtend tot de avond gevuld. Er is weinig tijd om niets te doen, even rust te vinden. Te ontspannen. Hoe kan een kind tot zichzelf komen?

Werken met adem en klank brengt:

Meer ruimte, rust en ontspanning.
Je voelt je wakker. Aanwezig.
Dat geeft zelfvertrouwen, vertrouwen vanuit je zelf.
Je voelt je gezien en gehoord.
Je bent meer jezelf en ontwikkelt zelfstandigheid.
Je voelt je geborgen.
Klanksessie

Klanksessie

Je kunt ook een aanvraag doen voor een klanksessie.
De aanleiding kan van alles zijn. Je zit niet lekker in je vel, je hebt fysieke klachten, je voelt je gestresst, teveel drukte in je leven, teveel druk etc.
Dan ga ik voor je zingen. De klanken zijn weldadig en fijn.
Het zingen kan de weg vrijmaken, waardoor je weer in beweging kunt komen.
Het geeft ruimte en ontspanning.
Bel me (0630733936) als je een sessie wilt ervaren, of als je vragen hebt.
  • Foto Footer Ademnklank8

Adem en klank
op school

Een trainingsprogramma voor leerkrachten. Sessies voor specIaal onderwijs en voor kinderen met een speciale vraag.

De schooldag beginnen of eindigen met adem en klank is een heel mooie en bijzondere vorm. 10 à 15 minuutjes, ademend, klinkend, en de dag begint heel anders. Kinderen ervaren: Meer ruimte, rust en ontspanning. Ze zijn wakker, aanwezig. Dat geeft zelfvertrouwen. Ze voelen zich gezien en gehoord. Er is meer aandacht voor de ander. Ontwikkelen van compassie. Er wordt beter geluisterd. Samenwerking gaat gemakkelijker, is stromend en creatief. Iedereen is meer zichzelf, minder kuddegedrag, meer eigenheid, ontwikkelen van zelfstandigheid. Graag vertellen we hier meer over.

Logo Footer

Hazelaar 72A, 5664VK Geldrop, Tel. 06 30733936
Stuur een mailtje naar
Neem even contact op via ons formulier