Adem en Klank

Zingen met
hart en ziel

Zou je wel eens op een andere manier met zingen bezig willen zijn?
Dan is deze workshop iets voor jou!

Zingen opent je hart en ontplooit je ziel. Het brengt je in beweging en maakt altijd blij. Zingen is voelen en helpt je te worden wie je bent. Het is bovendien een prachtige manier om elkaar te ontmoeten.

In plaats van steeds maar meer woorden te gebruiken gaan we terug naar de essentie van woorden en dat is geluid. In deze workshop leer je op een speelse, natuurlijke manier je stem te gebruiken. Het plezier en de vreugde van het zingen staan voorop.

Als je een presentatie of sales-pitch geeft is goed gebruik van je adem en stem belangrijk, het geeft vertrouwen, uitstraling en overtuigingskracht. Dan is het rusten in je eigen adem-ritme heel wezenlijk. Hoe kun je ex-pressief zijn, letterlijk zonder druk, in je spreken, en ontspannen aanwezig zijn? Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te doen. Iedereen, van jong tot oud is welkom. Het is nieuw, het is spannend, het is anders dan wat je ooit hebt gedaan, maar het wordt leuker dan je je kunt voorstellen. We kunnen ook met een thema werken: bv stress gerelateerd, of als je je spreekstem beter wilt leren gebruiken, of meditatief.

Aantal deelnemers: Minimaal 6
Duur van de workshop: bespreekbaar, minimaal 1 uur

Logo Footer

Hazelaar 72A, 5664VK Geldrop, Tel. 06 30733936
Stuur een mailtje naar
Neem even contact op via ons formulier